"Ma olen väga õnnelik oma sõbrannade üle, neil kõigil on toredad elukaaslased ja ilusad elud. Aga ma tahaksin ka juba nii väga lapsi! Mis siis, et osade inimeste meelest olen ma selleks liiga noor. Ma tahangi olla noor ema ja tean, et olen selleks ka valmis.

Arvasin alati, et mina olen oma sõbrannade seltskonnast esimene, kes lapse saab. Kuid nüüd olen ma viimane. Ma olin kaks aastat väga paljutõotavas suhtes endast vanema mehega, kellega läks meil suhe juba päris tõsiseks. Mõtlesime abiellumise ja maja ostmise peale.

Aga kahjuks ei lähe elus alati kõik nii nagu tahaks ja ta jättis mind maha. Minu praegune peika on minust kaks aastat noorem ja meil on hea suhe, ta pole selline kontrollifriik nagu mu eksmees. Aga kuna tema on kõigest 21aastane, siis ilmselgelt tahab nii noor mees pidutseda ja elu nautida, mitte lapsi kantseldada. Veel vähem siis abielluda.

Aga ma olen nii õnnetu. Kõik mu sõbrannad saavad samal ajal lapsi, neil on ühised jututeemad ja mina jään kõigest välja. Kui ma äkki mõne aasta pärast rase olen, ei olegi mul kellegagi titeteemasid enam arutada, sest siis on neil kõigil sellest juba küllalt saanud..."

Allikas: The Sun