Katrina hakkas ennast raseerima juba 12 aastaselt, kuid ta märkas peagi, et karvad kasvavad väga kiiresti tagasi ja muutuvad aina tumedamaks ning tihedamaks. Ligi kaheksa aastat raseeris ta ennast igapäevaselt, kuid siis otsustas sellest tegevusest igaveseks loobuda.

Ta soovis olla ja näha välja nii naturaalne, kui vähegi võimalik. Katrina ema oli sellele väga vastu ja ütles oma tütrele halvasti, kutsudes teda rõvedaks, kuid nüüd on ta lõpuks sellega harjunud.

Naine otsustas ka oma pulmas välja näha täpselt selline, nagu ta tahab. Ehk siis tema valge kleidi all peitusid väga karvased jalad.

"Ma tundsin ennast oma pulmas nii vabalt!" ütleb Katrina ise.

Ehkki naine tunneb end hästi, on talle tänaval võõrad inimesed väga koledasti öelnud, kutsudes teda friigiks.

Ehkki tema mees ei olnud alguses väga õnnelik, et naine ennast ei raseeri, leppis ta sellega päris kiiresti ja Katrina sai aru, et mehed on kehakarvade suhtes tegelikult päris tolereerivad. Teised naised ei ole.

Ta soovib enda karvase kehaga näidata naistele, et keegi ei pea ennast kellegi kolmanda arvamuse pärast pidevalt raseerima ning kõigil on õigus välja näha just täpselt selline, nagu ise soovib.

"Minu arvates näevad karvased kaenlaalused armsad välja ja kehakarvad on üldse pehmed ning neid on mõnus katsuda," ütleb naine.

Allikas: The Sun