Paljud inimesed, kes reisivad, avastavad ühe kindla reisistiili, mille juurde nad ka jäävad, sest nii on mugav ja on alati teada, et nende puhul see toimib, ehk raha ei lähe raisku. Aga kui sa oled harjunud ainult ühte moodi reisida, jääb areng üks hetk kinni, sest paljud muud tegevused jäävad tegemata.

Näiteks nendel, kes armastavad lesida basseini ääres, jääb kogemata kohalik kultuur. Järgnevad on viis reisi, mis tuleks kasuks igale inimesele olenemata eluetapist:

Hobireis

Jumaldad tulpe ja lilledega tegelemist? Sinu valik võiks olla Holland. Armastad hoopis söögitegemist? Reisi Itaaliasse ja võta seal mõni kokandustund. Otsi üles see riik, kus sa saaaksid oma hobi arendada ja sea sammud sinnapoole.

Puhkusereis

Mis seal salata, me kõik vajame vahel puhkust. Kui tavalised sihtkohad Egiptus ja Tenerife on ära tüüdanud, miks mitte kaaluda näiteks Kuubale minekut?

Reis ihuüksinda

Ehkki reisimine kallimaga või pere/sõpradega on väga tore, siis kõige arendavam on see, kui minna mõnele reisile üksinda. Sa saad enda kohta nii palju teada ja avastad kindlasti endas midagi, mida sa varem ei teadnud.

Rongireis

Väga hea viis vaadete nautimiseks, raamatute lugemiseks ja muusika kuulamiseks. Tõeline puhkus hingele. Mõnele inimesele piisab ka väikesest reisist Tartusse, mõni eelistab rongiga sõita Euroopas.

Viimase hetke reis

Tihti on spontaansed otsused parimad. Kui sul vähegi õnnestub, osta ühel hetkel viimase hetke piletid, ära kõhkle ja mine nautima.

Allikas: Prevention