Mõned inimesed nendivad kahetsusega, et suve lõppemisega algab neil täielik sügismasendus, mis lõppeb alles järgmise suve alguses. Milleks ennast niimoodi piinata? Palju mõistlikum oleks ju iga kuu ära teha midagi, mille kohta sa tunneksid, et oled midagi saavutanud. Anname sulle viis vahvat ideed, mida selle septembrikuu jooksul ära teha. Vali välja endale sobiv ja tunneta, kuidas elurõõm hakkab sinu sisse vaikselt tagasi tulema.

Hakka väikeste sammude kaupa sügist armastama

Kui sa oled inimene, kes armastab detaile ja ilu, siis sügisel on just sulle väga palju pakkuda. Udused ja karged hommikud, vaikselt värviliseks minevad lehed... mine oma kallimaga lehtede sisse hullama või vanavanematele maale appi neid riisuma. Tegutse!

Planeeri endale väike linnareis

Kui sa tunned, et ei taha enam hallis sügisilmas oma kodulinna vaadata, siis mine üksinda, või koos pere ja kallimaga väikesele puhkusele. See ei pea olema midagi kallist, pikemalt ette planeerides võid lausa üllatuda, kui soodsate pakkumiste peale on võimalik sattuda. Astu oma mugavustsoonist välja ja ära reisi ainult suvel.

Tee maitsvaid koduseid toite

Sügis on super aeg, et katsetada uusi ja maitsvaid retsepte, sest kodus olemist on nagunii rohkem. Kaasa kokkamisse oma lapsed ja tehke sellest mõnus uus peretraditsioon. Ära muretse segaduse pärast, tekita hoopis rohkem uusi mälestusi. Sügis on ideaalne aeg, et katsetada vürtsikaid toite. Leia endale sobiv.

Tee kodus trenni

Kui sa muidu oled suviti harjunud õues jooksma või jalgrattaga sõitma, siis nüüd võib tunduda, et sa ei tahagi ennast enam liigutada. Eriti veel, kui sa ei ole oma loomult jõusaali inimene. Kuid muretse endale koju matt ja tee selle peal trenni. Enesetunne on peale väikest liigutamist kordades parem.

Värskenda oma garderoobi

See teeb küll kõik naised rõõmsaks. Otsi kappidest välja riided, mis seal niisama tolmu koguvad ja anneta need abivajajatele või müü maha. Saadud raha eest saad endale midagi uut ja ilusat lubada, millega särasilmselt sügisele vastu tõtata. Raha pärast ei pea samuti muretsema, nüüdsel ajal saab ilusaid ja kvaliteetseid riideesemeid ka teise ringi poodidest.

Allikas: Pint Sized Beauty