KY hakkas juustega lahedaid fotosid tegema natukene rohkem kui aasta tagasi ja tema kontol on tänaseks juba 48 tuhat jälgijat. Kunstniku sõnul tulevad tal erinevad ideed justkui iseenesest ja ta viib need ellu.

Piltide loomiseks kasutab ta ka niit, nõelu, traati, lõnga, juuksepikendusi ja loomulikult ka iseennast.

Kunsti taga peitub aga ka suurem sõnum. “Võimalik, et kunagi tulevikus hakkan kunsti looma ka kellegi teise peal, aga ma üritan hetkel propageerida armastust iseenda vastu ja soovin inspireerida mustanahalisi naisi oma päritolu üle uhkust tundma.”

Tema Instagrami kontolt leiab nii mängulisi fotosid kui ka tugeva sõnumiga pilte näiteks püstolist, mis peaks sümboliseerima tema sallimatust relvade kasutamise vastu.

Üks hiljutisi fotosid räägib kaasa ka #MeToo hashtagiga ja selle taga on eriti tugev sõnum. Pildilt on näha, kuidas mees kergitab naise seelikusaba ja foto alla on KY kirjutanud: “Miski ei õigusta vägistamist, seksuaalset solvangut või ahistamist… Rääkige sellest kõva häälega, sest seda pagasit ei peaks keegi üksi kandma, räägike, et aidata naisi, kes kardavad, rääkige, et alustada revolutsiooni, rääkige, et muuta asju.”

Allikas: Elle.com