Enamiku inimeste jaoks on see midagi, mida ei tahaks ettegi kujutada ja mõte sellest, et su sõbranna on armunud su isa sinistesse silmadesse, ajab lausa oksele, aga tuleb välja, et ühtede parimate sõbrannade jaoks on selline stsenaarium reaalsus.

Armastus ei küsi vanust

Nimelt kohtas 27aastane ameeriklanna Taylor Lehman oma tänast abikaasat, 54aastast Kern Lehmani läbi oma parima sõbranna, 30aastase Amanda. Eks paljud on kohanud oma armsamat sõprade kaudu, aga selle loo teeb eriliseks just tõsiasi, et Amanda on Kerni tütar, kirjutab UNILAD.

Taylor tunnistab, et talle tundus temast palju vanem Kern koheselt atraktiivne ja ta näeb, et nende lugu oleks nagu Michael Douglase ja Catherine Zeta Jonesi oma: "Ma mõtlesin, et ta on väga kena, kui me esimest korda kohtusime ja ma töötasin koos Kerni tütrega, kes oli sel ajal mu parim sõbranna ja ta isa oli tol ajal abielus. Ka mina olin suhtes. Alguses olid ka mu vanemad üsna mures, mu ema oli pahane, sest tegu oli mu sõbranna isaga, aga nad teadsid, et mulle on alati vanemad mehed meeldinud."

Nii Taylori vanemad kui ka Amanda on lõpuks nende suhtega leppinud ja möödunud aastal otsustas paar ka Mehhikos abielluda.

Vanad hinged

Taylor oli tegelikult alguses hoopis ise põdenud, et ta oma parima sõbranna isaga väljas käib, aga kõik kahtlused kadusid, kui nad teineteist paremini tundma õppisid: "Me avastasime, et meil on palju ühist, aga ma ei usu, et kumbki meist oleks uskunud, et me abiellume. Me arvasime, et see on meie mõlema jaoks "ülesaamissuhe". Aga meile meeldis samasugune muusika ja me mõlemad oleme vanad hinged. Ma armusin tema iseloomu, mis oli minu jaoks nii atraktiivne. Ta on humoorikas, lõbus, meile mõlemale meeldib pidutseda ja ta oli sarmikas."

Kern, kes on tänaseks juba pensionär, kiitis ka oma naist taevani: "Tayloril on suurepärane huumorisoon, ta on elav ja ta on vana hing. Tal on suur süda ja ta on väga lojaalne. Lisaks on ta mu parim sõber ja temaga on asjadest väga hea rääkida."

Kern usub, et kui suhe kedagi õnnelikuks teeb ja inimesed koheselt omavahel sobivad, pole see kellegi teise asi ja kui inimesed tahavad neid hukka mõista, siis mõistku pealegi.