Paari vahel tekkis säde hetkega ning kaks nädalat pärast esmakohtumist palus Gary Almedat naiseks. Nüüd elavad nad rõõmsasti koos Tennessees ega lase ennast kõrvalseisjate kommentaaridest üldse häirida.

Garyl on hoolimata oma noorest east juba pikk ajalugu vanemate prouade võrgutamisel seljataga: hiljuti lõppes tal suhe veelgi vanema naisega kui Almeda! Oma uue abikasa puhul ei heidutanud meest ka fakt, et Almeda vanim lapselaps on vanem kui Gary ise.

Barcrioft TV-le intervjuud andes tunnistas Gary, et naise juures võlusid teda esmalt tema fantastilised sinised silmad. Ja muidugi tema iseloom. "Ta on väga elav ja rõõmus ning meie vahel tekkis kohe hea klapp. Keemia oli võimas! Kõik tema juures võlus mind kohe."

Almeda kinnitab, et vanusevahe ei tähenda midagi. "Kui sa kedagi armastad, siis on vanus kõigest number. Ma teadsin teda esmakordselt nähes, et tahan temaga koos oma elu veeta. Vanuseküsimus mind ei huvitanud."

53aastasest vanusevahest hoolimata ei usu Gary, et nad märkimisväärselt erinevad oleksid. "Ma ei tunne, et ma jääksin millestki ilma seetõttu, et Almedaga abiellusin. Olen oma ea kohta väga küps. Noored naised ei ole mind kunagi huvitanud," räägib ta.

"Paljud ootavad aastaid, enne kui julgevad abielluda ja igaühel on õigus oma arvamusele. Meie teadsime, et oleme armunud, nii et tegutsesime kohe. Esimest korda magasime koos meie pulmaööl ja see oli võimas kogemus, sest meie vahel on nii võimas side."

Kõik ei ole Almeda ja Gary suhtest siiski vaimustatud. Naise poeg pole emaga pulmadest saati rääkinud. Teised pereliikmed on Gary siiski vastu võtnud. "Ükskord täis peaga kutsusin Garyt oma vanaisaks. Aga üldiselt pean teda siiski sõbraks. Ja peaasi, et vanaema on õnnelik," räägib Almeda 22aastane lapselaps Aaron.