Aga kuidas? Et see õnnestuks, tuleb loobuda nüüd, kohe ja praegu mõnedest negatiivsetest asjadest, mis sind siiamaani on tagasi hoidnud.

  1. Loobu hirmust, mis hoiab sind tagasi väljakutsete vastuvõtmise ees, sest sul ei ole iialgi võimalik mugavustsoonist välja tulla ja areneda, kui sa kardad ainult ebaõnnestuda. Isegi kui sa ebaõnnestud, oled sa suurepärase kogemuse võrra rikkam.
  2. Lõpeta mõtlemine, et sinu unistused ei ole loodud täituma. Me tõmbame enda poole seda, millele me tungivalt mõtleme ja kui sinu pea on täidetud ainult negatiivsete stsenaariumitega, siis ei ole ju ka imestada, et sinu elus asjad ebaõnnestuvad.
  3. Loobu toksiliste inimestega suhtlemisest, kes sinu õnne hävitavad. Milleks suhelda inimestega, kes ei motiveeri sind olema parem ja kes soovivad sind meelega alla tõmmata, et sinu najal oma ego upitada? Sul ei ole neid vaja.
  4. Lõpeta tulevikus elamine. Kui sa mõtled ainult tuleviku peale, jäävad sul olevikust lõpuks ainult kehvad mälestused, sest sa ei suuda nautida hetke ja kui sinu kauaoodatud tulevik lõpuks kätte jõuab, oled sa ikkagi rahulolematu.
  5. Loobu teistele inimestele meele järele olemisest. Siin tasub muidugi asja mõistusega võtta, aga kui sa teed midagi ainult selleks, et kellelegi teisele meele järele olla ja sa ei tee seda enda jaoks, siis sa ei saagi olla tõeliselt õnnelik.
  6. Lõpeta enda mahategemine: jah, seda on lihtsam teha kui ennast üles tõsta, aga see viib lõpuks masenduseni ja mõttetute kõhklusteni, kas sa ikka oled piisav. Proovi ennast kohelda samamoodi nagu sa kohtled enda jaoks kõige kallemaid inimesi.
  7. Ja viimaks, loobu minevikus elamisest. Nii minevikus kui tulevikus elamine näitavad, et sinu meelest on sinu olevikul midagi viga, sest sa ju ei soovi praeguses hetkes eksisteerida. Kuidas seda muuta saaks?

Allikas: Awarenessact