Rase naine valmistas parasjagu oma kolmele lapsele õhtusööki, kui mees töölt saabus. Ta ütles, et naine näeb väsinud välja ja ta võiks minna ülevale korrusele mõnusasse vanni, ning mees lõpetab ise söögitegemise ära.

“Millegipärast palus ta mul üles korrusele kaasa võtta ka oma tööläpaka. Ta muidu kunagi ei palu mul midagi sellist teha,” ütles naine.

Enne vanni minemist avasin selle, sest olin nagunii tahtnud üht oma meili kontrollida, ja kohe avanesid minu ees mehe Facebooki vestlused. Tundus, nagu ta olekski tahtlikult need niimoodi lahti jätnud, et ma avastaksin.

Naine jäi siis üht vestlust lugema, kus tema mees oli kirjutanud endast kõvasti nooremale naisele, et ta ei jõua ära oodata, et seda seksiretke korrata.

Naine oli hetkeks šokis, kuid siis jätkas lugemist. Selgus, et mees oli teda terve neljanda raseduse ajal petnud, mis teeb siis kokku umbes neli kuud.

“Alguses olin kurb, kuid siis ma mõistsin — tegelikult tunnen ma kergendust! Mul on lastega nii palju tegemist, et seksiisu on mul null. Alates sellest, kui rasedaks jäin, pole me mehega ühtegi korda seksinud.”

Samuti sai naine vestlust lugedes aru, et mehe ja tema armukese suhe on puhtfüüsiline ja tundeid nende vahel pole.

Naine otsustas, et temagi poolest võib selline sekselu mehel jätkuda.

Allikas: DailyMail