Tema pildi all aga oli pikk jutt sellest, miks ta üldse otsustas end menstruatsiooniverega katta.

Maxinne kirjutas: "Tulin just väga emotsionaalsena koju, mul oli palju mõtteid peas, mille ma lükkasin eemale, sest mul polnud hetkel ruumi, et nendega tegeleda. Istusin maha ja hingasin sügavalt ning järsku tundsin tohutut soovi katta end oma eluandvate vedelikega. Seega, ilma päriselt mõtlemata miks või mida iganes, ma lihtsalt tegin seda."

Rootslanna määris verd üle oma keha ja läks seejärel õue murule rullima. "Ma nuusutasin maailma ja hakkasin intensiivselt nutma. Nii õnnest kui ka kurbusest," tunnistab ta. "Pärast nutmist hakkasin hoopis naerma."

Maxinne on küll pärit Rootsist, aga elab nüüd Bali saarel ja tema postitus viitas perekonnasisestele probleemidele. "Ma olen nii õnnelik, et mu ema on mu elus, me mõlemad aitame teineteist neist Ameerika mägedest üle. See perekonna olukord, milles me hetkel oleme, on väga väsitav. Aga see on mu elu. Ja täpselt nii nagu see selles momendis olema peab. Lepi ja armasta."

Tema pildi all on praeguseks hetkeks üle kolme tuhande like'i, aga inimesed on samal ajal ka teda kritiseerinud, väites, et tegemist on vaimselt haige inimesega.

Tänaseks on Maxinne kommenteerimise foto all keelanud, aga ühes teises postituses annab ta oma kriitikutele vastulöögi. "Huvitav, kuidas inimesed ei suuda aktsepteerida, et me kõik oleme erinevad ja meil on erinevad maailmapildid. Ma ei ütle, et inimesed peaksid mõtlema nagu mina, aga oma tegudega soovin öelda, et inimesed peaksid kuulama oma südameid ja tegema seda, mis tundub nende jaoks õige ka siis, kui see ei mahu normidesse. Ja just seetõttu ma kasutangi sotsiaalmeediat, ma tahan jagada, kuidas mina elan, et inimesed saaksid ammutada inspiratsiooni ja elaksid nii nagu nemad tahavad elada. Ma ei proovi kedagi muuta, ole sina! Ja halvad kommentaarid selle kohta, et ma olen vaimselt haige, ei mõjuta mind tegelikult. Äkki olengi? Aga oh, kui hea on olla vaimselt häiritud, kui sa armastad oma elu!"