Audra on neli aastat järginud toor-taimetoidu dieeti, kuid otsustas nüüd sellest mõneks ajaks loobuda, sest tema sõnul piisab ellu jäämiseks kõigest õhust ja paastumisest. Ta järgib hetkel plaani, mida laiemalt teatakse sõna "Breatharianism" järgi ja millega saavat inimorganism hakkama kuni 97 päeva järjest.

"Mul on nüüd rohkem energiat, mu meeled on tugevamad ja tunnen end palju tervemana kui kunagi varem. Ma olen lõõgastunud ja mul on iseendaga tugevam side," rääkis naine Fox Newsile.

Ta selgitas, et praktiseerib "hingamist" kuni kolm tundi päevas ja vahel ikka patustab ka, aga tavaliselt ainult siis, kui parasjagu on mingi suurem pidustus. "Enne, kui ma polnud alustanud hingamisharjutuste praktiseerimisega, ei saanud ma veel aru, et mul pole tavalise toidu isu," tunnistas ta. "Enamasti piisab mulle vaid tee, puuviljamahlade, roheliste mahlade ja värske kookosvee joomisest."

Kui Audra plaan tekitas ka sinus elevust, siis ära kiirusta, sest paljud terviseeksperdid on ta dieedi maha teinud. Näiteks toitumisnõustaja Helena Gibson-Moore tõdes, et ainult puu- ja köögiviljadest ning mahladest toitumine ei ole üldse tervislik ja võib pika aja jooksul kehale halvasti mõjuda. "Dieet, mis koosneb ainult puuviljamahlast ja teest ei sisalda väga palju energiat ning kuigi sa võid kaalust alla võtta, siis pikas plaanis jääd ilma olulistest toitainetest, mis on tervisele kasulikud," selgitas ta.