Amber veedab oma päevi lennates ühest suurlinnast teise, olgu siis Miamisse, Dubaisse, Singapuri või Pariisi, et leida sealt üles kõige tahetumad luksuskaubad tõeliselt kallitest käekelladest ihaldusväärsete ridikülideni välja.

Tema ettevõtte, Tailored Styling tegutseb kui vahendaja luksuskaupade müüjate ja maailma eliidi hulka kuuluvate klientide vahel, võttes viimastelt raha selle eest, et just neil õnnestub skoorida asju, mis kuuluvad kuulsuste soovinimekirja. Ja kuigi mõni inimene arvab, et on asju, mida raha eest osta pole võimalik, annab Amber endast kõik, et leida üles iga ese, mida tema kliendid ihaldavad, peaasi, et neil on piisavalt vahendeid selle eest ka maksta.

“Tegemist võib olla millega iganes, uutest ketsidest kuni teemantidega kaetud krokodillinahast Birkini kotini välja,” avaldas stilist. “Kui seda on raske leida, on väga tõenäoline, et ma olen pidanud seda otsima.”

Kaupade hinnad, mida Amber mööda maailma otsimas käib, võivad ulatuda sadadesse tuhandetesse eurodesse. Näiteks seni kõige kallim ost on olnud pea 300 tuhat eurot maksnud Richard Mille’i käekell.

Amber tunnistab, et kuigi ta elustiil on imeline, on nii rikaste klientidega töötamine ka väga pingeline. Maailmakuulsate jalgpallurite ja nende naiste, edukate ettevõtjate ja kuningliku perekonda kuuluvate klientide puhul on väga oluline, et kõik läheks plaanipäraselt.

Näiteks hiljuti broneeris Amber endale viimase minuti lennu maailma teise otsa, kust ta oli lubanud kliendile tuua Hermes krokodillinahast ridiküli, mille väärtus oli üle nelja tuhande euro. “Ma ei teeninud sellest mitte midagi ja pidin tähtaja tõttu tagasi lendama,” selgitas ta. “Ma oleksin stressi tõttu peaaegu infarkti saanud.”

Kuna aga Amber teeb oma tööd üldiselt ikka hästi, teenib ta piisavalt palju, et aeg-ajalt basseini ääres stressi leevendada ja hoopis endale asju shoppamas käia. Ta jagab pilte oma kadestusväärsest elust ka läbi Instagrami, kus tal on üle 23 tuhande jälgija.

“Viimasel aastal olen käinud New Yorgis, Šveitsis, Singapuris, Dubais ja Pariisis — mõnes rohkem kui korra,” lisas ta. “2018. aasta lõpus olin rohkem välismaal kui kodus ja see oli tohutult väsitav. Proovin aeg-ajalt ikka ka ise niisama reisida, aga päeva lõpuks ma ikkagi töötan, võib-olla lihtsalt läbi telefoni mõnes rannaklubis või katuseterrassil.”