Gwenethi sissetulek pärineb fännidelt nii rahaliste annetuste kui ka kallite kingituste kujul. Vastutasuks soovivad fännid vaid rohkem pilte tema jalgadest.

Mõned fännid soovivad naisega ka päriselus kohtuda ning on valmis maksma kuni 260 eurot tunnis, et tema jalgu masseerida, limpsida või muul moel nautida.

Kokku teenib ta enda sõnul aastas ca 26 000 ja seda kõike tänu "ärile", mis ta on püsti pannud oma Instagrami kontole.

"Ma ei pannud enne sotsiaalmeedia tulekut kunagi tähele, millised fetiš inimestel jalgadega on," väidab endine modell. "Postitasin alati pilte oma jalgadest basseini ääres ja sain tohutult palju jälgijaid juurde. Tegin seetõttu endale isegi uue Instagrami konto, mis on mõeldud vaid inimestele, kes armastavad mu jalgu."

Kõige kallim kohting on tema kaaslasele läinud maksma üle 85 tuhande euro. Ta lennutati nädalavahetuseks Pariisi, kus tema ja müstiline meesterahvas veetsid aega hotellis, kus üks öö maksab üle 17 tuhande euro. Lisaks einestasid nad kolme Michelini tärniga pärjatud restoranis ja käisid pea 20 tuhande eest shoppamas. Kohtingu tipphetk oli aga 11 tuhat eurot väärt raamatu "Viiskümmend halli varjundit" teemaline erootiline pildistamine linna kõige kuulsamate vaatamisväärsuste taustal.

Tänaseks on tema Instagrami kontole @gewnethsfeet kogunenud üle 1400 jälgija.