Vaata videot, et näha, milliseid vahvaid elamusi ja kogemusi Kaisa ja Rainer 22.augustil said.

Kell 10 alustasime päeva Ilusalongis Beauty Plaza, kuhu tõi imelised hommikumuffinid kohale kohvik MAMO meeskond. Pärast väikest turgutust greibismuutiga ja kehakinnitust muffinitega suundus Kaisa küünetehniku laua taha, kus talle paigaldati geelküüned. Rainerit ootas ees poolteist tundi mõnulemist massaažilaual. Ootusärevus oli suur, sest noormees polnud varem iialgi massööri käe all käinud ega teadnud päris täpselt, mida oodata. Tagasi tulles oli ta igatahes väga rahuloleva, kuigi veidi uimase näoga ja kinnitas, et päris kindlasti ei jää see tema viimaseks massaažiks — nii mõnus oli ja nii hea uni tuli peale!

Raineril ei olnudki põhjust und silmast pühkida, sest kohe sai ta jälle poolteist tundi pikutada. Jälle üks esimene kogemust tema jaoks — Darphin` toodetega põhjalik näohoolitsus. Raineri sõnul ei tea ta, et ükski tema sõpradest oleks varem näohoolduses käinud ja seetõttu polnud tal aimugi, mismoodi selline protseduur välja näeb, kuid kinnitas, et ootab seda põnevusega. Kaisa istus samal ajal pediküüritoolis ning nautis varvaste mudimist ja põhjalikku jalahoolitsust.

Edasi viis meid teekond Solaris Keskusesse. Esmalt tervitas meid restoran Vapiano, kus staarid said kõhu itaalia parimaid hõrgutisi täis süüa. Ja siis šopingule! Kaisa ja Rainer valisid endale Denim Dreamist uued riided ning NS Kingast kenad kingad. Uute riietega ja kaunite jalanõudega on ju palju ägedam õhtul peenesse restorani ning kinno minna!

Kuna õhtu lõppes väga hilja, käisime varakult läbi ka hotellist Schlössle, et teha check-in. Kaisale ja Rainerile oli staaripäeva lõpetuseks eraldatud vanalinna väikeses, kuid luksuslikud hotellis deluxe klassi tuba. Noortel vajusid hotelli ja oma tuba nähes suud lahti — sellist luksust ja kõrgtasemel teenindust poleks nad osanud oodatagi!

Seejärel võtsime suuna tagasi ilusalongile Beauty Plaza, kus meid ootasid Mamo suupisted ja värsked mahlad ning juuksurid olid juba valmis Kaisale ja Rainerile stiilimuutust tegema. Noored viskasid nalja, et vaevalt see masinaga pea kiilaks ajamine väga kaua aega võtab. Rainer teatas selle peale, abielulepingusse kirjutatakse päris kindlasti sisse see, et Kaisa oma ilusaid pikki juukseid lühikeseks lõigata ei tohi. Tulemus? Rainerist sai peaaegu Olly Murs ning Kaisale keeras juuksur Ilja pähe vahvad lokid.

Et muutus oleks täiuslik ja Kaisa saaks oma unustamatule õhtule vastu minna veelgi kaunimana, tegi Kaia Triisa talle imeilusa õhtumeigi, kasutades selleks Karaja tooteid.  Ka Raineri jaoks ei olnud üllatused ilusalongis veel lõppenud — kuni Kaisa meikaritoolis istus, sai Rainer oma elu esimese maniküüri. Hiljem ta küll tunnistas, et see on kogemus, millest ta oma edaspidises elus ilmselt puudust tunda ei oska.

Nüüd tundsid meie staarid end ilusamana kui eales varem ning sellise hea emotsiooniga mindi edasi vanalinna hubasesse kuid luksuslikku restorani CRU! Maitsev toit, fantastiline teenindus ja romantiline õhustik — ideaalne kooslus, et armunud saaks pika päeva jooksul kogunenud muljeid vahetada ning kvaliteetaega veeta!

Kõht täis, tuju hea — lähme kinno! Solaris Kinos vaatasid Kaisa ja Rainer filmi “Karm paar” ning südaööks jõudsid nad tagasi hotelli Schlössle, et hommikul värske ja puhanuna ärgata, rikkalikku hommikusööki nautida ning uute muljete ja kogemuste võrra rikkamana argipäevale vastu minna.

Noored jäid päevaga väga rahule ja Kaisa kinnitas veelkord, et tal on siiralt hea meel, et just nemad valituks osutusid — tavaliselt ei näe ta oma kallimat just eriti tihti ning selline lõõgastav kogemus kulus nende suhtele väga ära.

Täname veelkord kõiki koostööpartnereid, kelle abiga said Kaisa ja Rainer end möödunud neljapäeval tunda nagu tõelised staarid!