Kõigest mõned päevad hiljem süvenes haigus niivõrd, et Angela pandi kunstlikkusse koomasse ja kui ta nädala pärast (6. aprillil) ärkas, sai ta teada, et oli vahepeal tütre ilmale toonud. "Ärkasin ja avastasin, et mul ei ole enam kõhtu ees," meenutas ta ise kummalist hetke. "See oli ekstreemselt veider."

Nakatumine

Kuuldes, et ta on haigestunud COVID-19 viirusesse, oli Angela nukker. "See oli raske ja väga suur väljakutse. Emotsionaalselt väga väsitav. Ma soovisin, et see oleks halb uni, millest ma üles saaksin ärgata," rääkis naine.

Esmalt tekkis tal köha ja palavik ning 26. märtsil viidi ta intensiivravi osakonda. "Ma teadsin, et ma ei saa hingata nii nagu ma hingan ja elama jääda," avaldas Primachenko CNN-ile, lisades, et talle pandi seetõttu ette hapnikumask ja kolm päeva hiljem oli ta juba koomas. "Kui oled nii haige, võitled sa oma elu eest. Ma ei keskendunud hirmule. Ma proovisin sellest terveks saada."

Beebi sünd

Angela sünnitus kutsuti esile 1. aprillil ja tema tütar, kellele pandi nimeks Ava, sündis enneaegsena. Beebile tehtud koroonaviiruse test oli negatiivne.

Angela õde Oksana Luiten jagas päevi hiljem Instagramis fotot endast ja oma õest, kellel oli ees meditsiiniline kaitsemask, vahendab Globalnews.ca. "Tundub sürreaalne jagada pilti, millel Angela on mu kõrval. Viimased kaks nädalat polnud ma enam kindel, kas ma saan kunagi üldse temaga mõne uue pildi teha," kirjutas ta foto alla. "Ma hindan Angelat rohkem kui kunagi varem. Ta on puhas kuld ja ma ei tahaks elada maailmas, kus teda ei ole."

Esmakohtumine tütrega

Angelal pole küll võimalik mäletada päeva, kui tema tütar sündis, aga talle jääb kindlasti igaveseks meelde päev, kui ta sai esimest korda oma tütart süles hoida. "Nutan praegu! Ma olen koroonaviiruse vaba! Ja ma hoian oma pisitütart oma käte vahel!" kirjutas ta Instagrami postitatud foto juures, millel ta ise kannab kaitsemaski ja kallistab oma beebit. "Aval läheb imeliselt ja ta võtab iga päev kaalust juurde nagu tõeline tšempion! Umbes nädala pärast saame me ta juba koju viia!"