Tõenäoliselt pole ühelegi lapsevanemale selline olukord võõras: sa vaidled vahetult enne kodust väljumist lapsega teemal, miks on vaja minna ja milline mänguasi kaasa võtta. Tõenäoliselt valib laps ühe asja ja saategi lõpuks ometi teele asuda.

Ka prints George’il on kindlasti palju mänguasju, mille vahel valida, aga eile otsustas ta võtta kaasa oma mängupüstoli. Nii nagu ikka, tõmbas kuninglik perekond endale palju tähelepanu ja lapse mänguasjavalik ajas marru paljud inimesed, kellele ei meeldi, et lapsed mängurelvadega mängivad, vahendab LADBible.

Prints Williami mängu ajal istusid Kate ja lapsed väljaku ääres murulapikesel ning prints George mängis samal ajal mängupüstoli, -noa ja käeraudadega ning maailmas on olemas palju inimesi, kes arvavad, et sellised mänguasjad enam lastele sobivad ja ükski laps ei tohiks näha püstolit kui mänguasja. Nimelt on nii mõnigi laps pidanud päris relva mängupüstoliks ja tagajärgeks on iga lapsevanema õudusunenägu.

Lapsevanemad, avaldage arvamust, kas teie lastel on mängurelvad või teie arust pole probleemi, kui lapsed selliste mänguasjadega mängivad?