Vasta ausalt küsimusele: mida sa tavaliselt oma imeliste reisifotodega teed? Enamike inimeste aus vastus on, et mitte midagi. Reisil tehakse hunnik pilte, heal juhul kustutatakse ühel hetkel udusemad ära, aga sellega kõik piirdubki. Pildid ununevad telefoni, enam ei viitsi neid vaadata ja niimoodi juhtub peale igat reisi.

Kui sul on tohutu igatsus reisimise järele, siis võta üks õhtupoolik, kus sa sorteerid telefonis oma reisipilte. Kui käisid reisil koos kaaslase või lastega, kutsu ka nemad pilte vaatama ja saate koos õnnelikult meenutada, mida kõike põnevat te kogesite. Seejärel saate valida, milliseid neist te sooviksite ilmutada, sest see võimaldab teil kokku panna ilusa albumi.

Sulle ju meeldib hellalt lehitseda albumit, kus on sees sinu lapsepõlvepildid? Suur osa inimestest enam albumeid teha ei viitsi, ehkki see on suurepärane viis kallite mälestuste säilitamiseks ning albumit lehitseda on palju toredam ja mingis mõttes intiimsem, kui lihtsalt niisama telefonist pilte vaadata.

Kui mõni pilt on eriti hea kvaliteediga ja teie pere jaoks oluline, võite ju lasta selle spetsiaalselt lõuendile trükkida ning seinale panna. On nii palju toredaid asju, mida teha reisipiltidega, et lausa patt oleks lasta neil telefonis unustustehõlma vajuda.

Kui piltide ilmutamine või seinale panemine ei tundu sulle meelepärane, siis miks mitte teha slaidiesitlus? Kasvõi ainult oma perele? Ka see on võimalus, kuidas uuesti sukelduda oma kaunitesse mälestustesse ja kõleda oktoobrikuu asemel kujutada kasvõi korraks ette, et oled palmi all või jood suurlinnas mõnes kaunis kohvikus kakaod.

Allikas: Global Girl Travels