Suhtes olles oli naine tema jaoks jumalanna

Kui nad kunagi ammu läbi interneti hakkasid suhtlema, nägi mees juba pildi pealt, et see naine on täielikult tema liigast väljas. Kuid tema sõnumi peale vastas naine meeldivalt ja südamlikult ning see oli selle mehe jaoks esmaskordne kogemus. Päriselt kokku saades see tunne aina süvenes ja mees tunneb, et tema naine on alati olnud tõeline jumalanna ja väärib ka sellist kohtlemist.

Ta on mehe laste ema

"Ta sünnitas mulle kaks last, kandis neid kõhus, töötas täiskohaga ja talus kirjeldamatuid piinu. Kui ma ei kohtleks teda imeliselt, tähendaks see seda, et ma ei hooliks ka oma lastest, keda ma armastan siin maailmas üle kõige," mõtiskleb ta.

Ta jääb igaveseks osaks mehe elust

Neid seovad omavahel nende kaks last, aga lisaks sellele ka kõik koosveedetud ühised aastad, mida ei saa niisama lihtsalt ära kustutada ja ei ole vajagi. Armastus nende vahel oli tõeline ja veider oleks seda olematuks tunnistada.

Ta on imeline ja naiselik naine

"Kui ma ei hinda oma eksnaist, oma laste ema, siis ei oleks ma ka piisavalt valmis, et enda ellu kedagi teist lasta. Naisi ja üleüldse kõiki inimesi tuleb kohelda austusega."

Mees tegi iseendaga rahu

Ja loomulikult mis kõige tähtsam, mees tegi iseendaga rahu, ehk otsustas andestada nii endale kui ka oma naisele. Juhtus mis juhtus, nüüd on aeg eluga edasi minna ja anda uutele väljakutsetele roheline tuli.

Allikas: YourTango