Michell avaldab allikas PopSugar, kuidas tal õnnestus kolme aastaga kaotada ligi 50 kilo, ilma operatsioonile minemata ja tehes alguses trenni vaid kolm korda nädalas.

"Oma kahekümnendates eluaastates armastasin ma pidutseda ja rämpstoitu süüa. Ühel hetkel läks mul see eluviis väga käest ära ja ma hakkasin kaalus palju juurde võtma."

Ta alustas oma kaalukaotuse teekonda, kaaludes 114 kilo. Tema kolesteroolitase oli normaalsest kolm korda kõrgem ja suur kehakaal mõjus tema suhtumisele iseendasse väga negatiivselt. Ta ei tahtnud üle minna ekstreemsele dieedile, ta lisas oma menüüsse rohkem puu-ja juurvilju ja vähendas järk-järgult liha tarbimist.

Ta alustas seda teekonda vaikselt, tehes trenni vaid kolm korda nädalas. Kui ta lõpuks tundis, et tahaks rohkem teha, siis liikus ta vaikselt edasi ja nüüd teeb ta viis korda nädalas sporti. Tema edu saladus peituski selles, et tal oli suur eesmärk, aga ta teadis, et selle saavutamisega läheb pikalt aega, niiet ta seadis endale realistlikud ootused. Kolm aastat hiljem on ta endaga rahul. Ta ütleb, et kui ta vahel tunneb, et motivatsioon hakkab kaduma, meenutab ta endale, kui kaugele ta jõudnud on.

Allikas: PopSugar