Modell Violet Trikilis alustas oma karjääri 17aastasena, sel ajal oli tavaline, et modellid tarbivad päevas kõigest 1000 kilokalorit ja elatuvad kohvi joomisest ning suitsetamisest.

Naine räägib, et pidi end pidevalt näljutama oma suurema luustruktuuri tõttu. Kuna naine siiski armastas toitu ja soovis süüa normaalselt, siis peale viieaastast karjääri moevaldkonnas tegi ta oma elus kannapöörde ja hakkas täiskohaga emaks. Tal on nüüdseks viis last, kellest noorim on 21aastane ja vanim 34.

"Kuna ma sain lapsed väga noorelt, olid nad mu 50ndateks eluaastateks juba pesast välja lennanud ja sain hakata ainult iseenda eest hoolt kandma."

Selleks ajaks olid vanemaealised modellid hakanud muutuma üha populaarsemaks ja Violet otsustas naasta oma endise karjääri juurde. Sel ajal tegi ta ka Instagrami konto, et insipireerida vanemaid naisi, et nad ei pea ilusad olemiseks kasutama ei täitesüste ega käima iluoperatsioonidel. Naine nendib uhkelt, et tihti on võõrad inimesed olnud kindlad, et tütred on tema õed.

Violet annab paar head nippi, kuidas saavutada imeline figuur: "Ma söön kõike, mida armastan, aga mõõdukalt. Kui mõni päev saab rohkem söödud, siis ma jätan selle meelde ja söön järgmisel päeval vähem. Samuti kõnnib naine igal nädalal vähemalt neljal päeval viis kilomeetrit.

Allikas: DailyMail