“Mu abikaasa sünnitas meie tütre kolm kuud tagasi. Ma ootasin nii väga, et sünni juures olla ning olime abikaasaga juba kuid arutanud, et see saab olema väga oluline ja ilus hetk, mille juures viibime ainult meie kolmekesi.

Ma ei tea, mis tal sünnituse ajal juhtus, aga just enne seda, kui tütar hakkas ilmale tulema, ütles ta mulle, et ta ei taha mind sünnitustuppa ja palus mul lahkuda. Olin üllatunud ja küsisin, miks siis nüüd nii?! Tema ütles, et ta ei taha, et ma teda sellises olukorras näeksin ja kui kinnitasin, et kõik on ju okei, käskis ta õel mind välja visata ja kutsuda hoopis oma ema.

Jäingi ilma kõige olulisemast kogemusest oma elus! Paraku ei saanud ma mitte midagi teha, lihtsalt nutsin ja püüdisin end kokku võtta.

Ma ei ole siiani talle oma tunnetest rääkinud, aga ma olen tõesti õnnetu ja pettunud. Lausa nii, et ma ei taha temaga eriti tegemist tehagi. Ja kohe päris kindlasti ei taha ma temaga kohtingule minna, tema aga soovib titast puhata ja korraks koos minuga kodust välja saada.

Kas ja kuidas ma peaks selle teema temaga üles võtma?”

Allikas: Reddit