Voodi asetus

Voodi peab olema vastu seina, eemal uksest ja aknast. Hea une tagamiseks peab ust voodist nägema, (vastasseinast) aga voodi ei tohi olla ukse vastas - qi positiivse energia liikumisest väljaspool. Kui teie voodi on akna kõrval, võivad su suhtes tekkida probleemid, sellepärast ära unusta kardinat akna ette panna.

Voodi peab olema asetatud nii, et sinna saab mõlemalt poolt ligi (energia samuti). Voodialune peab olema tühi (ilma sahtlita, voodi ei tohiks toetuda otse põrandale).

Vaata, et su magamistoa all ei oleks garaaž, kus sa hoiad autot. Kõik metallist struktuurid magamistoa all on välistatud.

Mööbel

Väldi mööbliga üle kuhjatud ruumi, kus energia ei saa liikuda. Magamistuba peab olema vähese ja lihtsa sisustusega. Aseta kahele poole voodit kaks öökappi, et tõsta energia tasakaalu.

Vali rahuliku värviga mööbel, millel on pigem ümmargused nurgad.

Osta hea madrats ja väldi kasutatud voodi ja madratsi ostmist, mis võivad olla halva chi allikaks.

Vaata, et voodil ei oleks sahtleid, sest energia peab saama liikuda ka voodi all.

Väldi magamistoas raamatuid, vanu riideid, albumeid, dokumente ja pabereid ning isiklikke suveniire, sest need võib õnne blokeerida.

Magamistuba

Magamistuba on magamiseks või siis armunute vahel õdusaks koosolemise kohaks.

Magamistuba ei ole büroo, köök, pööning, osa laste toast, loominguline ateljee, suveniiride koht. Ja samuti mitte televiisori vaatamise ruum.

Väldi magamistoas kõiki elektrilisi aparaate, kaasa arvatud telekas. Televiisor loob halva magneetilise välja, mis võib rikkuda su und ja luua pingeid sinu suhtes.

Samuti ära jäta oma magamistuppa telefoni (laua- ega mobiili).