29aastane Katie Holley ärkas ühel hommikul üles ja avastas, et kaks putuka jalakest siputasid ta kõrvast välja. Nii algas naise jaoks üks jube päev, mille ta lõpetas haiglas.

Haiglas mürgitati prussakas ära, eemaldati ta ja naine tundis igat hetke sellest. "Tunda, kuidas prussakas ühes su väga olulises kehaosas vaikselt sureb, on midagi, mida pole võimalik adekvaatselt kirjeldada."

Ka üheksa päeva hiljem tundis Katie ikka veel sellest tekkinud valu, mistõttu ta otsustas haiglasse naasta, kus avastati veel kuus jalakest tema kõrvast. Muidugi nõudis Katie, et arstid nüüd korralikult ikkagi selgeks teeks, et prussukast enam midagi tema kõrva alles ei jääks ja nii leiti sealt veel terve putuka pea, torso ja "antennid".

Uskumatu, aga arst tõdes, et Katie on juba teine inimene, kes haiglasse pöördus, sest ta kõrvas peitis end putukas.

"Ta ütles mulle, et nad eemaldavad vähemalt kord kuus inimeste kõrvadest putukaid ja mina olin sel päeval juba teine inimene, kes seda vajas," rääkis ta.

Nii veidralt, kui see ka ei kõla, meeldib prussakatele inimeste kõrvadesse sööki otsima ronida. Pärast sellist kohutavat kogemust Katie enam igatahes sellega ei riski ja magab iga öö kõrvatroppidega ning ta tervest kodust on igasugused prussakad minema hirmutatud.