1. Millegi talumine, mida sa tegelikult taluda ei soovi

Me ei tohiks iial vaikida, kui kogeme või näeme midagi, mis pole normaalne. Veider, et oleme tegelikult valmis isegi kellegi teise puhul mõistma, et oma arvamus tuleks välja öelda, aga kui ise sarnases olukorras oleme, on suu mitme tabalukuga lukustatud. Me peame ise enda piirid paika panema ja näitama inimestele, kes meid halvasti kohtlevad, et me ei kavatsegi seda taluda. Otsekohesus on esimene samm õiges suunas.

2. Muretsed selle üle, mida teised su välimusest arvavad

Teatud vanuses saame aru, et muud moodi elada pole võimalik, kui tuleb enda kõiki külgi aktsepteerida. Vead ja nõrkused lisavad elule värvi, naudi seda igas vanuses!

3. Vabandad, et su kodu on segamini

Vahel võid ju endale andeks anda, et su kodu pole säravpuhas. Miks? Sest see on sinu kodu ja sa ei pea kellegi ees vabandama. Segamini kodu pole sageli laiskusest tingitud, vaid vahel oled lihtsalt tööst nii väsinud, et sul pole ei aega ega jõudu veel õhtul koristama ka hakata. See võib kõigiga juhtuda, ära põe!

4. Asjad, mida salamisi naudid

Sa ei pea tundma end halvasti selle pärast, kuidas sa oma päevi veedad. Vahet pole, kas sulle meeldib oma lastele koomikseid lugeda, tikutopse koguda või romantilisi komöödiaid vaadates nutta. See aeg on sinu oma!

5. Kannad ebamugavaid kingi

Kannad ebamugavalt kõrgeid kontsakingi, sest nii tundub lahedam? Aastatega saad selgeks, et kõik, mida jalga paned, ei pea olema lihtsalt ilusad, aga ka mugavad. Sellega näitad üles ka austust enda ja oma keha vastu.

6. Kogud asju, mida sa ei vaja

Soovides vabaneda ebavajalikust kraamist, käib meilt kõigilt peast läbi mõte, et mis siis, kui ma neid asju kunagi veel vajan, aga kui sa tead, et sa praegu neid ei vaja, on väga tõenäoline, et sul pole nendega ka tulevikus midagi peale hakata. Tea, et koristamine aitab sul puhastada nii kodu, mõtteid kui ka hinge.

7. Veedad aega inimestega, kes sulle ei meeldi

Elu on liiga lühike, et veeta seda inimestega, kes on igavad ja ei meeldi sulle. Parem on olla koos sõprade ja perega, keda sa päriselt armastad.

8. Proovid igas inimeses head leida

Eks lähedalt vaadates on kõigis inimestes midagi head, aga põhiline küsimus on, miks see sulle oluline on? Lepi sellega, et maailmas on olemas toksilisi inimesi, keda sa peaksid vältima nagu katku. Need on inimesed, kes mängivad alati ohvrit, kes ei oska andestada ja kes on isekad ning mängivad vaid oma enda reeglite järgi. Selliste inimestega suheldes rikud vaid oma tuju ja raiskad väärtuslikku aega.

Allikas: BrightSide