Naise abikaasa ise oli see, kes proua kohtusse andis ja süüdistas teda oma privaatsuse rikkumises. Ühendemiraatide Ras Al Khaimah`kohus mõistiski naise süüdi ja määras vanglakaristuse, vahendab Daily Mail.

Süüdistuse järgi oli niane võtnud salaja mehe telefoni ning kopeerinud selle sisu teise seadmesse ümber, et saaks hiljem segamatult vaadata, mis mehe mobiilis toimub. Paraku jäi naine aga vahele — ta arvas, et mees magab, kui ta võõras mobiilis tuhnis, tegelikult aga oli mees ärkvel ja nägi pealt.

Naine aga väidab, et mees ise andis talle paroolid ning lubas tal telefoni kasutada, sest varem oli mees temale teiste naistega jutustamisega vahele jäänud.

Ühendemiraatide küberseadused on karmid ning eriti tõsiselt suhtutakse privaatsuse rikkumisse. Advokaadid Raed Al Awlaki ja Mohammad Jad Al Mawla selgitasid, et hoolimata abielutõenditest, on siiski abikaasadel keelatud teineteise telefonides nuhkida isegi siis, kui kahtlustatakse petmist.
Samuti peetakse privaatsuse rikkumiseks seda, kui partner, sõber, kolleeg või vanem salaja nende andmeid või internetitegevust uurib.