1. Jõudsid just koju ja juba lendavadki rinnahoidjad seljast. Milline vabastav tunne!

2. Leiad poest imelise kleidi — just sellise, millest oled alati unistanud. See isegi istub ideaalselt. Hakkad liikuma kassa poole, viskad ruttu pilgu hinnasildile ja … Loobud ostust. Sellist hinda poleks sa isegi maja eest nõus maksma!

3. Sul on palgapäev ja tunned, et tahad end seekord “millegi heaga” premeerida. Olin ju möödunud kuul eriti tubli! Käisid korralikult trennis, külastasid sugulasi ja taasavastasid enda jaoks brokkoli. Suundud kaubanduskeskusesse ja väljud sealt paarsada eurot vaesena. Selge, järgmise palgapäevani sööd ainult tatart.

4. Vaatad peeglisse ja otsustad, et hakkad nüüdsest tervislikuks. Ja kõik lähebki ladusalt. Hommikuks sööd omletti salatiga, ka lõuna- ja õhtusöögiks valid toidud, mida kiidaks isegi Erik Orgu. Kuidas seda edukat päeva tähistada? Ikka suure koogitüki, jäätise ja piimašokolaadiga.

5. Otsustad minna kallima soovitusel tööle meigivabalt. “Issand, mis juhtus, kas sa oled haige?” küsib juba liftis esimene ettejuhtuv kolleeg.

6. Leiad peika kapist eriti ägeda kampsuni, mis sobib sulle kui valatult. Kannad seda korra-kaks. Seejärel “unustad” sviitri enda kätte.

7. Võtsid nädalavahetuseks tööd koju kaasa ja kavatsed kõik vajaliku kohe laupäevahommikul ära teha. Terve nädalavahetus möödub põdedes, et sa pole sellega veel alustanud. Tulemus? Pühapäeva öö möödub kohvitassi taga.

Allikas: Bright Side