Siin on mõned mõtted, mis iga naise peast enne 30. sünnipäeva läbi käivad:

Kas see on ka mu välimusest näha?

Kas see juhtub aeglaselt või kiiresti? Kas kõik teised ka teavad, et ma olen nüüd 30ndates? Peaks vist peeglisse vaatama…

Ma tunnen end liiga noorena, et olla abielus

Üldiselt arvatakse, et kui naine pole 30aastasena abielus, on tal midagi viga, aga ma tunnen küll, et ma alles nüüd tahaksin oma ellu stabiilset suhet ja ehk ka abielu.

Ma tunnen end liiga noorena, et lapsi saada

Ja kohe kindlasti tunnen ma, et olen laste saamiseks veel ise liiga lapsik. Mu arst ütleb küll, et peaksin juba sellele mõtlema hakkama, aga mina alles vaikselt harjun selle mõttega.

Mu karjäär pole selles punktis, kus ma lootsin, et ta praeguseks on

Filmides tundub, et inimestel on 30ndates juba elud paigas. Nad saavad 22aastaselt oma esimese töö, 28selt neid edutatakse ja 30selt on nad juba juhid. See pole ju reaalne elu? Päris elus võin ka 30aastaselt ikka veel assistent olla ja veidral kombel olen selle üle õnnelik ka.

Ma hoolin sellest rohkem, kui ma arvasin

Oi ei, ma ei saa olla üks neist inimestest, kes 30aastaseks saamise üle põeb. Miks ma üldse nendele asjadele praegu mõtlen? Mu sünnipäev peaks olema täpselt samasugune nagu kõik eelnevad sünnipäevad. Ma ei peaks end praegu kuidagi teisiti tundma. See on ju totter!

Peaks hakkama 50aastastega hängima

Peaksin endast palju vanemad sõbrad leidma, et mind peetaks alati kõige nooremaks. Ja kohe kindlasti ei tohiks ma käia väljas ühegi mehega, kes on alla 45aastane.

Ah, ma käitun ikka nagu oleksin 20

Oih, proovisin 50aastastega hängimist ja tuleb välja, et ma olen selleks ikka veel liiga noor. Mul on elusse ikka veel 20aastaste suhtumine.

(Pärast 20aastastega hängimist) Unustage ära!

Oih, hängisin 20aastastega ja sain aru, et ma kohe kindlasti ka nendesugune ei ole. Jumal tänatud! Nad on nii rumalad. Tundub, et ma tõesti olengi 30.

Kas mu sünnipäevapidu peaks nüüd rahulikum olema?

Nüüd, kui ma saan 30, peaksin äkki korraldama peo asemel hoopis rahuliku õhtusöögi? Samas, ma jõin eile õhtul ära kuus margaritat. Ma kohe kindlasti tahan, et see pidu tuleks vinge!

See on ju kõigest number. Miks ma nii üldse mõtlen?

Tõsiselt ka, see peab lõppema. 30 on kõigest number. Ma lubasin ju endale, et ma ei paanitse vananemise pärast.

Allikas: Madamenoire