Saidil IllicitEncounters.com viidi mõnda aega tagasi läbi uuring, millest selgus jahmatav tõsiasi, et kõige suurema tõenäosusega on just pulm koht, kus mõni naine võib avastada, et mees teda petab. Kõige tüüpilisema stsenaariumi kohaselt avastab õnnetu naine, et mees on juba mõnda aega kadunud ja meest otsima minnes avastab ta, et too on ennastunustavalt ametis mõne pruutneitsiga amelemisega.

Uuringu kohaselt selgub, et miski on pruutneitsides, mis tõmbab mehi otsekui magnetit, ehk ilus kleidike ja vabameelne olek on see, mis suurt osa mehi käima tõmbab.

Saidil kirjutatakse, et lausa üks kolmandik meestest on oma kallimaid pulmas petnud, kui kallimat nendega kaasas ei olnud. Neid, kes seda tegid kallima pulmasolekul, on veidi vähem, nii et see pole ekstreemne näide.

Ehkki pulm on petmiseks kõige tõenäolisem sündmus, on veel paar kohta, kuhu minnes või oma kallimat saates tasuks eriti hoolsalt silmi lahti hoida. Need on siis poissmeeste peod, kontori jõulupeod ja kooli kokkutulekud, kus inimesed ennast väga lõdvalt tunnevad ning teatud juhtudel teeb ka vägijook oma töö.

Allikas: YourTango