KASULIK NIPP | Selle nõksu abil hoiad magusad lehmakommid kauem värskena

 (4)
Lehmakommi test
Foto: Argo Ingver

Kindlasti oled ka sina suur lehmakommifänn, aga oled murnud pead selle üle, kuidas neid kauem kommikausis värsken hoida (eeldades, et sa neid kohe ära ei söö). Värske Naisteleht õpetab kasuliku nipi!

Lehmakomm on parim, kui selle ümbris on tahke ning sisu pehme ja vedelapoolne ning mida kauem lehmakomm seisab, seda tahkemaks see läheb, vananedes suhkrustub üha enam. Õigete säilitusaineteta valmistatud lehmakommide säilivusaeg pole pikk ning seepärast on viimane aeg neid osta umbes kaks kuud enne säilivusaja lõppu.

Selleks, et kommide suhkrustumist ära hoida, pista maiused säilitamiseks sügavkülma. Nii peatub vananemisprotsess ja kommid püsivad värskena.

Söömiseks hoia komme toatemperatuuril, kus need sulavad sobivaks umbes 10-15 minutiga.

Seda, millised lehmakommid on Naistelehe toimetuse meelest parimad, uuri järele värskest Naistelehest.