Stilist Jessica Mulroney

Meghani sõbrad on jagatud vastavalt linnadele, kus ta kõige rohkem aega veedab. Torontos, kus filmitakse ka seriaali Suits, on tema üks kõige lähedasemaid sõbrannasid stilist Jessica Mulroney, kes riietab näiteks ka Kanada peaministri naist Sophie Grégoire-Trudeau’d. Jessical ja tema abikaasal — endise Kanada peaministri poeg Ben Mulroney — on kaksikutest pojad ja tütar, kellega Meghanile meeldib aega veeta. Millal iganes Meghan Torontot külastab, lähevad nad Jessicaga pühapäeviti brunchile, peavad tüdrukuteõhtuid või naudivad kohalikke spordiüritusi. Nad on ka koos näiteks Itaaliasse reisinud.

Ühine sõber Markus Anderson

Anderson on sageli Meghani kõrval ja naine kutsub teda oma koerade “onuks”. Nad kohtusid Meghaniga, kui Markus kolis 2012. aastal Torontosse ja nad veedavad palju aega koos hängides Meghani hoovis pudelikese veini seltsis või lõbutsevad ühiste sõpradega New Yorgis või Los Angeleses. Nad on koos ka mööda maailma rännanud — eelmisel aastal näiteks Madridis — ja on sageli teineteise kaaslasteks pressiüritustel või pulmades. Markus tunneb ka prints Harryt.

Sünnipäeva-sõbranna Abigail Spencer

Kaks näitlejat töötasid koos seriaalis Suits ja said kiiresti väga lähedaseks — nad on isegi samal päeval sündinud: 4. septembril 1981. Nad hängisid seriaali tegemise ajal palju koos ja isegi siis, kui Abigail liikus edasi uutele tööpõldudele, jäid nad väga lähedaseks. Viimati kohtusid nad New Yorgis.

Parim sõbranna Sarah Rafferty

Seriaali Suits näitlejad on eriliselt lähedased ja Meghani parim sõbranna seriaalis on vaieldamatult Sarah.

Poliitiliselt korrektne Sophie Grégoire

Kui Meghan läheb tüdrukutega välja, jääb ta kindlasti ühele pildile Kanada peaministri naise Sophie ja nende ühise sõbranna Jessica Mulroneyga. Sophie tundis oma tänast abikaasat juba lapsepõlves, aga alles tulevikus sai neist paar. Nad abiellusid 2005. aastal ja neil on täna kolm last. Sophie on mitmete heategevuste saadik.

Mõistuse hääl Benita Litt

Kui Meghan satub oma kodulinna Los Angelesse, veedab ta palju aega oma kõige pikaajalisemate sõpradega — Benita, tema abikaasa ja nende kahe tütrega. Benita aitab brändidel nagu Netflix, Samsung ja Jo Malone luua brändiidentiteeti. Benita ja Meghan reisisid möödunud aastal koos Ibizale.

Pilatese kuninganna Heather Dorak

Ka Heather Dorak on Meghani üks LA sõbrannadest. Heather on endine tantsijanna, kes asutas kümme aastat tagsi oma esimese pilatese stuudio. Ka tema käis koos Meghani ja Benitaga eelmisel aastal koos Hispaanias puhkamas.

Kõige parem sõbranna Lindsay Jill Roth

Kuigi Meghanil on väga palju lähedasi sõbrannasid, siis ainult teleprodutsent Lindsay kohta ütleb ta ise “parim sõbranna” ja duol ongi väga pikk ühine minevik. Lindsay ja Meghan tutvusid, kui nad mõlemad õppisid Northwesterni ülikoolis. Lindsay elab nüüd New Yorgis ja avaldas intervjuus, et nad on sellised sõbrannad, kes võivad olla teineteisest tuhandete kilomeetrite kaugusel, aga räägivad ja mõtlevad ikka samadest asjadest.

Moodne kallim Misha Nonoo

Veel üks Meghani New Yorgis elavatest sõbrannadest on moedisainer Misha Nonoo. Nad tutvusid läbi ühiste sõprade ja on sellest hetkest saati koos reisinud. Misha sündis küll Bahrainis, aga kasvas üles Londonis, õppis Pariisis ja neli aastat tagasi lõi ka enda firma. Tema disainitud riideid armastavad nii Pippa Middleton, Sarah Jessica Parker kui ka Gwyneth Paltrow. Ka Meghan kannab sageli oma sõbranna loomingut.

Bollywoodi staar Priyanka Chopra

Näitlejannad kohtusid kaks aastat tagasi ja nad käivad tänaseni koos lõunatamas ja kokteilitamas. Multitalent Priyanka krooniti 18aastaselt Miss Maailm tiitliga ja tänaseks on ta näidelnud üle 50 Bollywoodi filmis ning andnud välja kolm singlit, millest üks koos Pitbulliga.

Spordistaar Serena Williams

Meghan ja Serena tutvusid kolm aastat tagasi heategevusüritusel ning nende vahel tekkis koheselt tugev side. Meghan on elanud Serenale mitmetel tennisemängudel kaasa ja toetas oma sõbrannat ka möödunud aastal New Yorgi moenädalal, kui Serena esitles oma riietekollektsiooni.

Moepiiga Olivia Palermo

Moekad naised tutvusid kolm aastat tagasi moemaja Marchesa üritusel ja said kohe sõbrannadeks. Ka täna suhtlevad nad palju ja sageli, kui Meghan käib New Yorgis, leiavad nad aega kohtumiseks.

Allikas: Popsugar