Caitlyn tuli avalikkuse ees välja 2015. aastal intervjuus ajakirjanik Diane Sawyerile, peale seda, kui oli sellest rääkinud ka kahes väga erilises tõsielusarja "Keeping Up With The Kardashians" osas. Samal aastal avaldas ta ajakirjale Vanity Fair antud intervjuus ka oma uue nime.

Viis aastat hiljem rääkisid tema kaks noorimat tütart, kuidas isa otsus "kapist välja tulla" muutis nende omavahelise läbisaamise isegi paremaks.

Ajakirjale People antud intervjuus tõdes Kendall, et nende suhe isaga muutus seejärel palju ausamaks. "Ta sai minuga lõpuks ometi aus olla," avaldas ta. "Me saime rääkida sügavatest emotsioonidest, mida ta sel ajal koges. Minu lapsepõlves ei olnud isa tavaliselt see, kes oma tunnetest räägiks, mistõttu see oli meie jaoks suur samm."

Kendall tunnistas, et tänu isa julgusele on ka tema õppinud armastama seda, mida ta armastab ja mitte seetõttu piinlikkust tundma. "Ta on mind alati inspireerinud, alates spordist kuni tema praeguste teadmisteni. Ta on nii julge ja ma loodan kunagi olla sama julge nagu tema."

Ka Kylie tõdes, et isa on tema jaoks tõeline kangelanna. "Mu isa on mind alati inspireerinud. Olümpiakulla võitmisest pilooditunnistuse saamiseni. Siiski, näha, kuidas ta elab tõelise endana, on olnud kõige inspireerivam."

Caitlyn ise on tunnistanud, et on oma tütardele väga tänulik, et nad teda alati toetanud on, sest ta ei oleks seda teinud, kui kasvõi ühele neist see sobinud ei oleks.