27aastase Raphaeli arvates on sünnitamine laste vastu ebaaus, sundides neid elama elu, mida nad elada ei soovi. "Ma armastan oma vanemaid ja me saame hästi läbi, aga nad sünnitasid mu enda lõbuks ja naudinguks," selgitas mees. "Mu elu on olnud imeline, aga ma ei näe, miks ma peaksin sundima veel üht elu läbima pikka kooliteed ja tegema karjääri, eriti, kui ta isegi ei palu mult, et ta eksisteerida võiks."

Raphael pole ka ainus inimene, kes nii arvab. See on teatud maailma piirkondades nagu Indias, kus mees elab, kasvav liikumine, sest järjest rohkem noori täiskasvanuid on hakanud võitlema sotsiaalsete normide vastu, mis sunnivad neid lapsi saama. Tema Facebooki lehel, Nihilanand, on üle 2400 jälgija.

"Ka teised indialased peavad teadma, et laste saamine on valik ja nad peaksid nõudma oma vanematelt selgitust, miks nad sind sünnitasid," rääkis Samuel.

Tema ema on aga vastanud võimalikule hagile omapoolse Facebooki postitusega. Daily Maili sõnul ütles Kavita Karnad Samuel, et ta nõustub, et on süüdi "kui Raphael suudab tulla välja ratsionaalse selgitusega, kuidas nad oleksid saanud tema nõusolekut sündimiseks küsida." Ta lisas ka, et ta peab imetlema oma poja hulljulgust kaevata oma vanemad kohtusse, teades, et nad mõlemad on juristid.