Ta tunnistab, et nii on võimalik tal ja Katil nautida nüüd avatud suhet, kus petmise risk kedagi ei ohusta. Mõlemad tunnistavad, et nad pole kordagi armukadedust tundnud, peaasi, et kui keegi tõesti “kõrvalt paneb” on tegemist kõigest seksuaalse suhtega ja nad võivad ka koos vabalt teiste naistega seksida.

Elan selgitas: “Mul on see reegel juba mitu aastat olnud, sest ma ei taha kedagi petta ja tean, et see mõjub mulle tervislikult. Ükskõik, millise auväärse tüdruku ma nüüd meile leian, kellega kohtuda ja koos välja minna, me valime nad lõpuks koos välja. Ma olen endale selleks ideaalse partneri leidnud.”

Elan kinnitab, et ta teab, et maailmas on palju tüdrukuid, kes tahaksid oma meestega kolmekaid proovida. “Miks ma siis peaksin olema tüdrukuga, kes seda ei taha?” jätab ta küsimuse õhku.

Ka Kat tunnistas, et ta tunneb end sellises suhtes väga kindlalt ja rahulolevana. “Mõlemapoolne otsus mitte monogaamses suhtes olla, on see, mida ka mina eelistan ja mu suhe Elaniga on kõige parem suhe, mis mul kunagi olnud on. Me austame teineteise piire,” kinnitab naine. “Meie suhe on kindel ja meie tüdruksõbrad on seda veel paremaks muutnud. Olla koos ühe domineeriva meessoost partneriga ja suhelda vaid teiste tüdrukutega, on minu jaoks ideaalne, vastupidiselt sellele, et oleksime täiesti vabas suhtes.”

Elani ja Kati viis kutsuda endaga teisi naisi lõbutsema, on otsida neid baaridest ja tutvumisäppidest. Paar elab koos ja kuigi nende lähemad sõbrad on nende elustiiliga leppinud, on neid kritiseerinud Elani mõndade sõprade tüdruksõbrad ja naised. “Paljud mu sõprade tüdruksõbrad ja naised vaatavad mulle ülevalt alla. Aga mu headel sõpradel, kel on normaalsed naised ja tüdruksõbrad, ei mõista seda üldse hukka ja ma olen jätkuvalt nendega sõber — ma väga hindan ja austan neid naisi,” selgitas mees.

Tema kümneaastane poeg Pierce on oma isa suhtega samuti harjunud. “Mu poeg on väga mõistev ja küsib aeg-ajalt, kas meile tuleb täna ka mõni tüdruk külla ja on väga õnnelik, kui see juhtub,” kinnitas Elan.