Maailma rikkamate ärimeeste lastel on paljudele teistele lastele sarnased elud: nad käivad koolis, puhkavad vaheaegadel, käivad kohtingutel ning lõpuks saavad ka oma lapsed ja ronivad karjääriredelil samm-sammult kõrgemale.

Samal ajal, mõni neist käib koolis, millest tavainimesed kuulnudki pole, nende hobid on kallimad nagu näiteks ratsutamine või isa heategevusorganisatsioonis kaasa löömine. Need on mõned kogemused, mis näitavad, et tegemist pole tegelikult päris tavaliste lastega.

Saa tuttavaks maailma kõige edukamate miljardäride, Mark Cubani, Mark Zuckerbergi, Richard Bransoni ja Bill Gatesi lastega.

1. Ameerika ärimees ja investor Mark Cuban on kolme lapse — Alexise, Alyssa ja Jake’i — isa

Cuban ja tema naine, Tiffany, veedavad palju aega koos lastega. Näiteks ühel suvel käisid nad kogu perega Disneylandis puhkamas.

Lisaks on Cuban tunnistanud, et tal on keeruline hoida oma lapsi telefonidest eemal. Samuti piirab ta aega, mida lapsed veedavad Netflixist filme ja sarju vaadates.

2. Facebooki asutaja Zuckerberg on kahe tütre isa. Tema ja ta naine, Pricilla tervitasid 2015. aastal oma esimest tütart Maxima ja 2017. aastal teist tütart August

Mark on võtnud sageli töölt aja maha, et veeta see hoopis oma perekonnaga.

3. Richard Bransonil on teisest abielust kaks täiskasvanud tütart. Tema ja Joan Templeman tervitasid Hollyt 1981. aastal ja Sami 1985. aastal.

37aastane Holly lõpetas meditsiinikooli ja töötas arstina, kuni oma isa organisatsiooni alla tööle läks.

Ta jagas oma biograafias "WEconomy", et tal oli raskusi emaks saamisega, sest ta kaotas kahel korral lapse ja kahel korral kukkusid läbi ka katsed last läbi kunstliku viljastamise saada. Lõpuks see tal ja tema abikaasal, Freddie Andrewsil siiski õnnestus ja nad said 2014. aastal kaksikute vanemateks.

Sarnaselt isaga on Holly väga seiklushimuline. Ta on roninud Mount Blanci tippu, osalenud maratonidel ja pannud ennast kirja, et teha elu jooksul ära reis kosmosesse.

Richardi poeg Sam abiellus 2013. aastal näitleja ja modellina töötava Isabella Calthorpe'iga ning nende pulm Lõuna-Aafrikas kestis viis päeva. Tänaseks kasvab Bransonite peres kaks last.

4. Bill Gatesil on abikaasa Melindaga kolm last: Jennifer, Rory ja Phoebe

Jennifer Gates on neist kolmest kõige vanem. Ta sai aprillis 23aastaseks. Ta õppis Stanfordi ülikoolis ja on täna suurepärane ratsutaja.

Bill ostis Floridas, Wellingtonis Jenniferile terve tänava. See üle 32 miljoni maksnud ost on mõeldud selleks, et tütar saaks ratsutamisega tegeleda.

Gateside ainus poeg, 19aastane Rory on ema sõnul väga hea südamega ja uudishimulik noormees, kes armastab panna kokku puslesid ja on hingelt ka feminist.

Phoebe sündis Gateside perre 2002. aasta septembris. Ta elab koos oma vanematega Washingtoni osariigis.

Vaatamata sellele, et Bill Gates on tehnoloogiamogul, ei lubanud ta oma lastel kuni 14. eluaastani mobiiltelefone omada.

Allikas: Business Insider