Jana kirjutab, et ehkki kohtinguportaalides on enamasti mehed vanuses 30-40, siis tegelikult just see on vanusevahemik, mida meeste puhul vältida, sest enamik neist on selles vanuses kas abielus või tõsises suhtes ja kohtinguportaalis olles otsitakse vallatut kõrvalehüppe võimalust.

“Eks seal on kindlasti ka mõned vallalised mehed, aga suure tõenäosusega ei ole nad veel valmis pühendunud suhteks,” mõtiskleb naine.

Kuna ta on palju kohtinguportaalides ringi vaadanud ja analüüsinud, mis seal toimub, otsustas ta nüüd jagada nõuandeid naistele, kes otsivad meest, kellega lõpuks abielluda. Ta soovitab naistel suunata pilgud meestele, kes on vanuses 40+, ja sellel on paar head põhjust.

Näiteks on selles vanuses mehed, kes kohtinguportaalides käivad, enamasti lahutatud või teise ringi otsingutel. Samuti on nad pigem vana kooli mehed, kes austavad naisi ja teavad, kuidas endast sarmikat muljet jätta. Samuti on nad juba sellises vanuses, et ei viitsi väga pikalt kassi ja hiire mängu mängida.

“Eks ka nendel on mingisugune taak kaasas, näiteks lapsed eelmistest abieludest või keerulised suhted eksnaistega, aga samas näitab see kohe, et nad ei karda pühenduda (vähemalt mõneks ajaks!)” võtab naine oma mõtted kokku.