"Ma tundsin nagu keegi kisuks mind seespoolt lõhki. See oli kohutav," meenutab Lizzie. Haiglas sai naine teada, et ta hakkab kohe sünnitama. Oma rasedusest polnud tal aimugi, sest terve raseduse vältel puudusid ta sümptomid.

"Ma võtsin küll kaalus veidi juurde, aga arvasin, et see on selle tõttu, et muutsin oma treeningkava. Ma töötasin viimase poole aasta jooksul rohkem kui eales varem ja toitusin väga ebatervislikult."

Naine kartis kohutavalt ja ta oli meeletutes valudes. Samuti diagnoositi tal preeklampsia, ehk selgus, et tal oli terve rasedus olnud väga kõrge vererõhk. Preeklampsiaga naistel on rasedus väga suure riskiga.

Naine meenutab oma sünnituskogemust ühe sõnaga: traumeeriv. "See oli kõige traumeerivam kogemus mu elus. Ma ei saanud aru, mis toimub. Ma ei saanud epiduraali, sest sünnitustegevus oli juba liiga kaugel. Ma ei teadnud, kas sünnib terve või haige laps, on ta poiss või tüdruk... Need mõtted käisid mu peas ringi ja samal ajal pidin ma keskenduma sünnitamisele."

Kuid kõik läks lõpuks suurepäraselt ja naine sünnitas täiesti terve beebitüdruku. Ta rääkis avameelselt oma lugu ka sotsiaalmeedia TikTok kanalil ja sai teistelt naistelt palju toetust. Tuli välja, et nii mõnigi naine on avastanud alles sünnituse ajal, et ta on rase olnud...

Allikas: BuzzFeed