Tegemist oli vibraatoriga, mida ta õhtusöögi ajal kandis ehtena kaelas ja koju jõudes otsustasid nad seda poiss-sõbraga katsetada, aga kui naine end selle tegevuse ajal liigutas, tundis ta järsku teravat valu ning ei olnud enam kindel, kuhu vibraator kadus.

"Mu esimene reaktsioon oli paanika, sest ma olin kaotanud midagi enda sisse, mis ikka veel töötas," avaldas naine anonüümseks jäädes. Kui nad ei suutnud kallimaga lelu ise leida, otsustasid nad sõita haiglasse, kuigi vibraator vibreeris naise kehas edasi.

Kuna günekoloog dr Greg Marchandi sõnul ei suutnud ka hädakorralise osakonna töötajad seadet naise vagiinast leida, otsustasid nad viia ta operatsioonile. "Ma olin väga üllatunud, kui uurisin ta alakõhtu ja mõistsin, et seade oli hoopis tema põies," selgitas arst. "Ma pole oma terve karjääri jooksul sellises olukorras olnud."

Vibraator, mis kaalus ca 24 grammi, oli libisenud naise kuseteedesse, jõudnud sealt kaudu põieni ja jäänud sinna pidama. Operatsioon oli ainus viis, kuidas seda kätte saada.

Peale sellist õnnetust otsustas naine selle konkreetse vibraatori tootnud ettevõtte, Crave'i kohtusse kaevata ja seeläbi ka teisi ohtliku toote eest hoiatada. Ta lisas ka, et enam ta tõenäoliselt ühtegi sekslelu kasutada ei soovi.

Vaata ka pilte ja videot vibraatorist SIIT.