“Meieni jõuab palju tahvelarvuteid ja e-lugereid,” avaldas nende esindaja Brenda Cantrell, kes on seal töötanud muljetavaldavad 19 aastat. “Aga sa ei tea kunagi, mis sa leiad: krimpsus päid (loodetavasti ikka kunstmaterjalidest — toim.), Aafrika hõimudele kuuluvate esemete laadseid asju. Ma ei üllatu enam millegi üle, aga paljud inimesed tõenäoliselt üllatuksid."

Mõned veidrad asjad, mis poest läbi on käinud, on olnud 1930ndatest pärit West Pointi kadetide munder, Neil Diamondi ksülofon, toimiv nelja meetri pikkune rakett, täissuuruses hauakivi ja münditasku, mis on valmistatud päris konnast.

Kui mõni luksuslikum näide tuua, siis inimesed on unustanud lennukisse ka pea 60 tuhat eurot väärt Rolexi kella (keegi ostis selle sealt kõigest 28 tuhandega ära), otse moelavadelt pärit Versace riiete näidised ja 40-karaadine smaragd, mis ootas poes uut omanikku viis aastat.

Kord toodi neile isegi kuulsuste poolt kantud disainerrõivad. "Me saime möödunud suvel kaks kotitäit, mis tõenäoliselt kuulusid mõnele Hollywoodi stilistile," selgitas Cantrell. "Seal sees peitusid erinevate brändide riided ja kui me neid läbi vaatasime, leidsime fotod Rihannast ja Hadidi õdedest, kes neid samu riideid kandsid. See oli hullumeelne."

"Ja ma olen siiani pulmakleitidest pahviks löödud," räägib Cantrell, lisades, et nad on leidnud isegi Vera Wangi uhkeid pulmakleite. "Ega me ju ei tea, kas nad olid teel pulma või juba tagasiteel. Need panevad mind alati imestama."

Lugeja, kas ka sina oled kunagi midagi lennukisse unustanud või hoopis sealt midagi põnevat leidnud?