Sussexi hertsog ja hertsoginna, kes teatasid möödunud nädalal läbi oma Instagrami konto, et on otsustanud kuninglikust elust loobuda, käituvad kuninganna sõnul nagu teismelised. “Peale kõike, mida ta on Harry heaks teinud, on ta nüüd totaalselt pettunud,” tõdes üks lähikondlane ajakirjale Vanity Fair. “Kogu perekond on väga pahane selle üle, kuidas Sussexid käitusid, võttes eriti arvesse kuningannat, kellel on väga kehva tervise juures abikaasa, kogu Andrewi probleemi ja nüüd ka Harry’ga, kes käitub nagu teismeline, käed-jalad tööd täis.”

Allika sõnul peab just kuninganna tegelema tagajärgedega, mis Harry otsus kaasa toob. “Kord väga soe ja lõbus vanaema-pojapoja suhe on nüüd haihtunud,” tõdes ta.

Prints Harry ja Meghan Markle teatasid möödunud nädalal sotsiaalmeedias, et loobuvad oma kuninglikust elust ning jätkavad poja kasvatamist kahes riigis, vahendab Kroonika.

Jagatud postituse juures tunnistas kuninglik paar, et on juba pikalt otsust kaalunud, kuid soovivad oma kuninglikust elust loobuda ja ise enda sissetulekut teenima hakata. Olenemata sellest jätkavad nad tööd heategevuslike fondide toetamiseks. “See on suuresti tänu teie julgustusele, et julgeme sellise muutuse ellu viia,” kirjutab paar pildi pealkirjas.