1. Kui sulle meeldib veeta aega värskes õhus ja ilm vähegi lubab, võta hea muusikalist või podcast kaasa ja mine matkama.

2. Avasta häid raamatupoode (paljudes neis saab ka raamatuid mugavates tugitoolides lugeda). Võimalik, et avastad mõne tõeliselt ägeda raamatu, mida järgnevatel nädalatel lugeda.

3. Sõida sõpradega või üksi mõnda huvitavasse lähedalasuvasse piirkonda ja avasta midagi uut.

4. Osale kohalikus kohvikus avatud mikrofoni õhtul.

5. Korista oma kappi ja proovi oma riideid uut moodi kombineerida. See lisab värskust su garderoobi ja sa ei pea selleks kulutama sentigi. Lisaks võid kõik asjad, millest lahti tahad saada, internetist maha müüa.

6. Kui tegemist on nädalavahetuse õhtuga ja sa ei taha baaris jookidele raha kulutada, aga soovid siiski välja minna, korralda viimasel minutil hoopis oma kodus pidu.

7. Kui su peas valitseb segadus, mine pikale jalutuskäigule. Proovi jõuda kuhugi kaunisse kohta ja lase oma mõtetel puhata.

8. Kes vajab spad, kui võid muuta oma koduse vannitoa suurepäraseks lõõgastuskohaks? Tee oma küüned ja juuksed korda või mine vanni. Võimalik, et see ongi kõik, mida vajad.

9. Kirjuta kiri mineviku või tuleviku endale. Jäta see alles ja loe mõne aasta pärast uuesti.

10. Mine turule või lillepoodi ja lihtsalt naudi seda, mida seal näed.

11. Avasta uut muusikat ja pane kokku erinevaid playlist'id erinevate tujude jaoks. Kui sa ei viitsi parasjagu muusikat kuulata, pane käima hoopis mõni hea podcast.

12. Külasta mõnda piletita muuseumi või kunstigaleriid.

13. Lae alla mediteerimist õpetav äpp ja proovi järgi. Kes teab, äkki sulle meeldib see ja kui ei meeldi, siis nüüd vähemalt tead seda ning võid proovida hoopis kristalliteraapiat.

14. Korralda lauamänguõhtu.

15. Mine lõbusale jalgrattamatkale.

16. Loo moodboard oma unistuste kodust või karjäärist. Isegi, kui tegemist on kõigest unistusega, aitab see sul oma loomingulisuse proovile panna ja ehk ka inspiratsiooni ammutada.

17. Korralda piknik mõnes ilusas kohas (talvine rabamatk piknikuga kõlab ju suurepäraselt?)

18. Kui elad linnas, mine avasta mõnda linnaosa, kuhu sa ammu sattunud pole.

19. Külata oma lemmikuid poode, uusi butiike või naudi lihtsalt nende dekoreeritud aknaid.

20. Pane oma loomingulisus proovile. Otsi välja kõik oma õmblustarvikud ja loo midagi uut või proovi taas kududa, pliiatsitega midagi joonistada või värviraamatut värvida.

21. Mine kohalikku parki, võta näksid ja hea raamat kaasa ning naudi.

22. Vaata lõbusaid YouTube'i videosid või mõnda tõsielusarja ning naera. Veel üks idee: korralda sõpradega õudukate vaatamise õhtu.

23. Kas kasvasid üles mõnda pilli mängides? Kui see sul ikka veel olemas on ja sa mängimist igatsed, siis proovi seda nüüd uuesti teha.

24. Vaheta oma nutiseadmed hea raamatu vastu ja kasuta seda aega iseendaga olemiseks.

Allikas: MyDomaine