Tõestisündinud lool põhinev „Seksikad sulid” räägib New Yorki stripparitest, kes hakkasid 2007-2008 majanduslanguse järel raha teenimiseks rikkaid Wall Streeti mehi tüssama. Lopezil on filmis kanda veteranstrippari roll, kes noored ametikaaslased enda tiiva alla võtab ja ebaseaduslikku skeemiga seob. Filmikriitikute sõnul on see Lopezi parim näitlejatöö. Ta teenis selle eest ka Kuldse Gloobuse nominatsiooni.

Lopez tõmbab filmi käima võimsa postitantsusoologa, kus kannab vaid ausõna peal seljas püsivat valget kostüümi. Sealjuures näitab 50-aastane superstaar imelist rannavormi, mida sooviks ka poole nooremad naised. Filmi koreograaf Johanna Sapakie vannub, et laval näeme tõepoolest Lopezit ennast. Sapakie oli küll superstaari asendaja, kuid seda vaid planeerimise ajal, mil võttenurkade sättimiseks oli vaja kava korduvalt läbi teha. Kui kaamera käima läks, astus lavale siiski Lopez ise. „Jennifer oli juba enne heas vormis. Me harjutasime seda kava kaks ja pool kuud,“ ütles tantsuõpetaja.

Filmi autentsuse huvides käis Lopez koos oma kihlatuga stripiklubides uurimustööd tegemas. Lisaks olevat ta lasknud mitmesse oma paljudest kodudest ka strippariposti paigaldada, et igal vabal hetkel kava harjutada.

Filmis näeb teisigi staare. Ajakirjanikku, kelle 2015. aasta New York magazine lool film põhineb, mängib Julia Styles („10 põhjust Sind vihata“). Samuti liitus Lopezi kutsel võttegrupiga skandaalne Ameerika naisräppar Cardi B, kes enne muusikaäri töötaski stripparina. Tema kostüüm filmis ei jäta fantaasiale palju ruumi. Samuti teeb filmis väikse rolli popmuusik Usher.

Filmi näeb sel laupäeval, 9. mail kell 21.00 teleesilinastusena kanalil TV3 Film.