1. Mis seisus on tualettruum?

Väga vähe on neid söögikohti, kus töötajatele on oma tualett. Tavaliselt kasutavad nad sama WC`d mis kliendid. Kas tualetis on olemas elementaarsed vahendid: paber, seep, kätekuivatusvahendid, kuum vesi? Ja muidugi — kas tegu on puhta ja korraliku WC`ga või tahaksid sealt öökides välja joosta. Restoran, mis ei suuda oma tualetti korras hoida, pole väga usaldusväärne ja sellest soovitame eemale hoida.

2. Kuidas teenindaja välja näeb?

Teenindaja, kes toob su toidu lauda, peab olema laitmatult viisakas ja puhas. Kui ta küünealused on mustad, juuksed lahti ja lendlevad ümber pea ja on kleepunud ka ta riietele, või kui ta on silmnähtavalt haige (köhib, aevastab, nina tilgub), lase jalga. Kui klientidega tegelev meeskond ei pea kinni elementaarsetest hügieeninõuetest, on seda köögi poolt samuti palju loota.

3. Mis temperatuuriga on toit?

Kui menüüs pole just eraldi märgitud, et toit on külm või toatemperatuuril ja taldrikul olev roog jõuab sinuni täiesti jahtununa, on see väga suur ohumärk. See tähendab, et toit on sind juba tükk aega köögis oodanud ja jumal teab, mis sinna sisse sattunud on.

Allikas: Women`s Health