Oma arvamuse sinu kohta kujundab kaaslane töövestlusel juba 27sekundiga, esimesel kohtingul aga veel poole vähema ajaga, vahendab Daily Mail. Nii et see, kuidas sa uksest sisse astud, otsustab tegelikult kõik.

Ütleme siis, et oled sellest esimesest hetkest uhkelt üle saanud ning loonud endast fantastilise kuvandi. Mida kaaslane siis jälgib? Selgub, et see, kas sa suudad vestlust üleval hoida ja millest teil omavahel juttu tuleb, ei olegi määrava tähtsusega: tegelikult jälgivad inimesed esmakohtumisel kõigepealt su käitumist ja olekut, välimust ja seda, kuidas sa lõhnad. Seda, kas ta tahab sinuga teisele kohtingule minna, otsustab su kaaslane umbes esimese 15 minuti jooksul. See on küll pisut pikem aeg kui 27 sekundit, aga siiski üsna lühike periood, nii et pead ikka tugevalt pingutama!

Ja lõhn on oluline. Hügieen on muidugi ülitähtis, aga parfüümivalik mängib sama suurt rolli. Naistel on see värk pisut paremini käpas, aga mehed peavad lõhnastamist küll veel õppima. Loe siit: Mees, ära marineeri end parfüümipilves: loe siit, kuidas end õigesti lõhnastada

Halva esmamulje põhisüüdlased ongi 1) halb lõhn, 2) ülbus ja 3) sobimatu või ebameeldiv riietus. Samuti halvad kombed, pidev telefoni vahtimine, eksist rääkimine ja eputamine.

Aga hea esmamulje jätavad:

Naeratus (53%)
Viisakus (53%)
Meeldiv jutt(49%)
Pilkkontakt (49%)
Kuulamisoskus (48%)
Hea lõhn (46%)
Võimekus vestlust käimas hoida (46%)
Kehakeel (44%
Hääletoon (44%)
Riided (42%)