"Minu elukaaslane tegeleb kodus toitude valmistamisega ja tal on leping Bolti ja Wolti ettevõttetega. Kullerid tulevad meie ukse taha, et toit üle võtta ja klientidele kätte toimetada.

Mina, kes tavaliselt valmis tellimused kulleritele üle annab, olen saanud eesti ja vene kulleritelt mitmeid kordi sõimata, kui nad on pidanud ootama murdosake kauem. Kui meil on natuke kauem aega võtnud, et valmis saada tellimuse täitmisega. Kohe lendavad peale ja süüdistavad selles, et nemad on pidanud ootama!

Neid kullereid, eestlasi ja venelasi on viimasel ajal tekkinud nagu kirjusid koeri! Nad vist elavad ennast lihtsalt välja? Et on töötuks jäänud ja läinud kulleriks? Enne oli rohkem välismaalasi kulleriteks. Kuid nemad ei kukkunud väikese viivituse peale sõimama! Kummaline, kas nemad on lahti lastud, et neid enam peaaegu ei näegi?

Igatahes mina eelistaks pigem neid tigedatele eesti ja vene kulleritele. Ei aita ka selgitus ega vabandamine, kui lähebki murdosake kauem meil aega. Need ussid ilmselt elavad enda kibestumist töötuks jäämise tõttu välja!"

Lugejad, kas tellite tihti endale toitu koju? Millised kogemused teil kulleritega on?