"Mu sugulased elasid linna lähedal maal. Ei mäleta täpset vanust, arvan, et olin lõpetanud 3. või 4. klassi ja veetsin koolivaheaja ühe nädala sugulaste juures. Neil oli külas ka minust aasta noorem tüdruk ja naabermajas elas tema vanune tüdruk.

Ühel õhtupoolikul olime kõrvalhoone juures. Ust lahti tehes ja sisenedes nägime akna taga mehekuju. Ehmatasime väga ära ja jooksime minema. Enam ei julgenud kõrvalhoone lähedussegi minna.

Kui sellest sugulastele rääkisime, ütlesid nad, et seal ei saanud kedagi olla. See juhtum ei ole meelest läinud ja vahel mõtlen, kas seal võis siiski keegi olla.

Teise loo saadan ka: minu isa on maetud surnuaiale, mis asub maal, alevist väljas. Läheduses vaid üks maja. Mitte kunagi ei ole käinud surnuaial üksi ja peale aastatetagust juhtumit ei tahakski üksi minna.

Igal aastal jõululaupäeval käin isa haual küünalt süütamas. Läheduses asub kabel. Kabeli juurde viib mitu teed, ühe tee nurgal on meie perekonna plats.

Väljas oli pime, meie olime õnneks kahekesi. Äkki ilmusid välja neli meest, kes sörkisid kirstu kandes kabeli suunas, meist täpselt mööda. Nad tundusid tõesti imelikud. Kust tulid? Miks just jõululaupäeval? Miks sörkides?

Õnneks ma ei olnud üksi. Õnneks ei käinud peast läbi mõte, kas niimoodi jõuabki SURM kohale."

Kas kuulsid öösel võõras kohas ööbides imelikke hääli? Tajusid, et keegi on sinuga koos ruumis? Juhtus midagi, mis ei tundunud reaalne? Aga äkki ikka oli…

Kirjuta meile neist hetkedest, kohtadest või oma hirmudest naistekas@delfi.ee. Parimad lood avaldame ja üks õnnelik saab loosi tahtel ka Halloweeni-teemalise ilutoodete komplekti omanikuks, mille kohta saad lähemalt lugeda siit.