"Olen oma abikaasaga kaheksa aastat koos olnud ja meil on imetore paariaastane tütar. Võib-olla mängib mu fantaasias, millest on saanud kinnisidee, kõige suuremat rolli fakt, et mu abikaasa on 46-aastane. Ehk siis minust 18 aastat vanem. Terve meie kooselu vältel ei ole ma selles probleemi näinud, aga nüüd on kõik muutunud.

Mu abikaasal on oma vanuse kohta normaalne figuur, minul ka. Meil ei ole nähtavaid kõhulihaseid, aga mehel ei ole ka õllekõhtu. Ta on selline täiesti tavaline, mul ei ole otseselt midagi, mis mulle tema juures ei meeldiks.

Aga mõnda aega tagasi käisime me koos jõusaalis ja seal nägin ma oma mehe sõpra. Eks ma olin teda muidugi varem ka näinud, aga nüüd hoopis teise pilguga. Mu suu valgus vett täis, ta oli nii seksikas! Ta on 30-aastane ja väga, väga heas vormis. Ta on suhtes, aga ma tean, et ta on selline veidikene "paha poiss" ja ta on petnud oma kaasat.

Poleks kunagi arvanud, et minust saab nii pealiskaudne naine, kes tahaks petta oma kallist meest kellegagi pelgalt välimuse pärast, aga ma ei saa seda meest oma mõtetest ära. Mõtlen tema peale isegi siis, kui oma abikaasaga armastust jagan. See on minust kohutav. Ma ei tohiks nii teha. Aga ma ei saa oma peast ära ka mõtet: "mis siis, kui..."

Allikas: The Sun