Viis endist bändikaaslast, kelle hulgas on üllatavalt ka Victoria Beckham, kes on end tüdrukutegrupist viimastel aastatel eemale hoidnud, arutlevad väidetavalt selle üle, millised on nende uued projektid. Kuulujuttude järgi saab kuulata taas nende suurimaid hitte ja näha mitmeid koostööprojekte, aga ei mingeid live kontserte ega tuuritamist.

Beckhami lisatingimuseks pidavat nimelt olema, et ta osaleb ainult juhul, kui ta ei pea päriselt laulma. Koos esinemise eest saavat igaüks neist 10 miljonit naela, mistõttu me ei imestagi, et meil on võimalik viite tüdrukut taas koos tegutsemas näha.

“Tegemist on ühe poppbändi taasühinemine, mida arvasime, et kunagi ei näe,” tunnistas ka üks anonüümseks jäänud allikas. “Pärast pikki läbirääkimisi nõustus Victoria, et aeg uuteks projektideks on lõpuks küps.”

Viimati esinesid viis naist koos 2012. aastal Londoni olümpiamängude lõputseremoonia. Nende ülemaailmne kuulsus sai alguse hittlooga “Wannabe” aastal 1996.

Uudist pole küll endised bändiliikmed kinnitanud, aga hoiame igatahes pöidlaid pihus, et see ühinemine juba varsti aset leiaks.