20aastane austraallane Alex armus ühte 25aastasesse neiusse ja nende suhe arenes väga kiiresti edasi. Aga kõigest kolm nädalat tagasi teatas nende ühine sõber talle purjus peaga, et tüdruk varjab tema eest üht väga suurt saladust: naine olevat teinud 18aastaselt soovahetusoperatsiooni.

Algselt Alex muidugi ei tahtnud oma sõpra uskuda ja arvas, et tegemist on halva naljaga, aga ta oli šokeeritud, kui avastas seejärel naise östrogeeni tabletid. “Kõik läks väga hästi, kõik oli suurepärane, vähemalt nii ma arvasin,” räägis Alex kohalikus raadiosaates. “Kui ma tõe avastasin, olin šokeeritud. Ma ei uskunud oma sõpra alguses, mul olid väga segased tunded selles suhtes, ma ei tahtnud teda uskuda. Aga kui ma tüdrukult lõpuks selle kohta küsisin, leidsin ka ta ravimid, leidsin ta östrogeeni tabletid… Ma lihtsalt kukkusin kokku, tundsin külmavärinaid, olin vihane — minus oli nii palju erinevaid emotsioone.”

Alex oli teda kui naist enne tõe kuulmist hinnanud kümne palli süsteemis 7.5 vääriliseks, aga ta tunnistas, et kui oleks tõde teadnud, ei oleks ta iial seda suhet alustanud. “Ma ei tundnud, et midagi oleks teisiti. See oli nagu normaalne seks. Kui ma talt selle kohta küsisin, hakkas ta nutma ega teadnud, mida öelda,” meenutas mees pingelist olukorda. “Aga kui sa oled suhtes, siis sa eeldad, et te usaldate teineteist ning ta oleks juba suhte alguses pidanud minuga aus olema ja sellest rääkima.

Kuigi Alex oli juba nende kuude jooksul jõudnud tutvuda ka neiu vanematega, otsustas ta siiski selle suhte lõpetada ning suhtle enam ei naise ega nende ühiste sõpradega. “Tunnen, et mind on petetud… Minu jaoks oli see liiga suur vale,” möönas ta.