Ajal, mil Meghan üritas kuninglikku perre sisse elada, pidi ta pea iga päev taluma ebaausaid, rassistlikke ja negatiivse sisuga uudiseid, mis puudutasid tema isiklikku elu, ning ühel hetkel tunnistas ta ajakirjanikule ausalt, et tal on meediasurvega väga raske hakkama saada ja ta tunneb end äärmiselt haavatavana.

US Weekly värske info kohaselt olevat Meghanile lähedased allikad väitnud ka, et naine kartis lausa koduseinte vahelt väljuda, sest ta ei tahtnud teha midagi, mis võiks anda meediale veelgi rohkem võimalusi temast negatiivseid uudiseid avaldada. Allikate sõnul tundis Meghan end “lõksus ja klaustrofoobilisena” ning tal esines tekkinud stressi tõttu ka paanikahooge.

Õnneks on Kanadasse kolimine aidanud Meghanil kogu selle negatiivsuse eest põgeneda. "Meghan on õnnelik, et ta pääses Londoni kaose käest. Ta tunneb end täiesti uue inimesena," avaldas allikas. Lisaks sellele, et Briti press ei aja teda 24/7 taga, meeldib Meghanile see, et ta ei pea aegunud kuninglikku protokolli järgima. "Ta võib lahkuda kodust kandes joogapükse ja keegi ei kritiseeri teda sellepärast, et ta ei järgi riietumise reegleid. Ta tunneb end lõõgastunult ja jumaldab, et saab liikuda ringi värske näoga, mida ei kata pea grammigi meiki."

Allikas: Cosmopolitan