"Läksime lahku, naine sai oma tahtmise. Mina otsustasin eluga edasi liikuda ja leidsin netis surfates 27aastase filipiinlanna. Jah, me ei ole kunagi kohtunud, aga kohe, kui on jälle võimalus reisida, lubas ta mulle külla tulla. See on tõeline armastus esimesest silmapilgust! Me räägime ja teeme iga päev videokõnesid. Ma tundsin üle pika aja, et keegi tunneb minu vastu siiralt huvi.

Kuid kõigest paar kuud peale lahkuminekut, kui mul filipiinlannaga asjad sujusid juba suurepäraselt, tuli korraga eksnaine tagasi, purskas nutma ja anus, et ma ta tagasi võtaksin. Ta ütles, et tegi kohutava vea ja sai nüüd sellest aru. Rääkis, et ma olen tema eluarmastus ja ta on nõus kõigeks, et me saaksime samamoodi rahumeelselt edasi elada. Oleksin talle juba peaaegu ei öelnud ja palunud tal lahkuda, aga ta küsis, et kas ma tõesti tahan need kaksteist aastat imelist kooselu lihstalt tuulde lasta?

See pani mind mõtlema. Jah, ma olen kõrvuni armunud filipiinlannasse ja lubanud talle, et näeme varsti, aga samas ma kardan, et kui ma oma naisele teist võimalust ei anna, jään ma igavesti mõtlema, et mis siis, kui ikkagi oleksin andnud. Kaksteist aastat kooselu, ega meil siis kogu aeg kõik halvasti ei olnud, ja filipiini naist ei ole ma ju tegelikult elu sees näinudki..."

Allikas: The Sun